Презентація інноваційних технологій навчання на X Міжнародній виставці “Інноватика в сучасній освіті”

23–25 жовтня 2018 року в Київському палаці дітей та юнацтва відбулася X Міжнародна виставка “Інноватика в сучасній освіті” за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України та Національної академії наук України. У виставці взяли участь представники України, Канади, Польщі, США, Словаччини, Австрії, Німеччини та інших країн. Активну учать у виставці приймав Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського”. Відповідальною особою за стенд від КПІ ім. Ігоря Сікорського виступила Пожарська Н.М., активну участь в підготовці експонатів приймав Співак В.М.
Серед розробок для участі в конкурсі в номінації «Інновації в підвищенні якості освіти», представлених на стенді КПІ ім. Ігоря Сікорського, слід відзначити підручники та навчальні посібники співробітників факультету електроніки Г.Г. Власюк, В.М. Співака, А.Т. Орлова, В.Я. Жуйкова, Ю.С. Ямненко, О.В. Борисова, К.О. Іванько та інших, видані у 2016-2018 роках. Особливий інтерес на виставці викликали експонати з пріоритетних напрямків розвитку електроніки, зокрема “Мікропроцесорна техніка: підручник”, “Схемотехніка: Пристрої цифрової електроніки: підручник”, “Електронні методи і засоби біомедичних вимірювань”, “Advances in Digital Processing of Low-Amplitude Components of Electrocardiosignals: Teaching book”, “Вступ до фаху з електроніки та комп’ютерної інженерії” та інші.
Журі рейтингового конкурсу виставки нагородило КПІ ім. Ігоря Сікорського дипломом за активну участь у виставці та презентацію інноваційних технологій навчання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *