15 лютого 2024 р. у залі Вченої ради КПІ ім. Ігоря Сікорського урочисто вручено дипломи магістрів випускникам факультету електроніки

Вітаємо наших випускників з успішним завершенням навчання! Для отримання ступеня магістра ви пройшли нелегкий шлях, на якому стикалися з багатьма складнощами: спочатку це був карантинний період, потім розпочалося повномасштабне вторгнення рф, блекаути, переривання занять через повітряні тривоги. Але ви з усім впоралися, успішно захистили свої дисертації, продемонструвавши знання та свої професійні здібності. Ваші досягнення є втіленням вашої праці, наполегливості і таланту.
Ми пишаємося кожним із вас за ваші здобутки, за вашу впевненість у собі на цьому важливому етапі життя. Ваші зусилля, присвячені навчанню та саморозвитку, принесли свої плоди, і ми раді бути свідками вашого успіху. Ви виявили себе не лише як фахівці, але й як люди, які мають великий потенціал. Нехай цей день буде початком нового розділу у вашому житті, наповненого подальшими досягненнями і перемогами.
Продовжуйте розвиватися, вдосконалювати свої навички та використовувати їх на благо України. Ви є майбутнім нашої країни, і ми впевнені, що ваш великий внесок принесе процвітання та розвиток. Бажаємо вам подальших успіхів і натхнення на вашому професійному шляху!

Акредитація освітньої програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти «Електронні компоненти і системи»

6 лютого 2024 року відбулося червове засідання Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти (НАЗЯВО). За результатами засідання ухвалено рішення про внесення інформації до ЄДЕБО щодо сертифікату про акредитацію освітньої програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти «Електронні компоненти і системи», термін дії сертифікату до 12.07.2028 року.
Акредитацію було проведено Румунським агентством із забезпечення якості вищої освіти (Румунія) (the Romanian Agency for Quality Assurance in Higher Education (ARACIS)).
Вітаємо гаранта ОП Катерину Сергіївну КЛЕН та дякуємо всім учасникам акредитаційних процедур за плідну й віддану роботу в надскладних умовах!

До уваги студентів!

Додатково у весняному семестрі 2023-2024 н. р. навчання у змішаному режимі (очні пари з окремих видів занять) здійснюватиметься для наступних груп: ДВ-31мп та ДГ-31мн!

До уваги студентів!

У весняному семестрі 2023-2024 н. р. навчання у змішаному режимі (очні пари з окремих видів занять) здійснюватиметься для наступних груп: ДМ-11, ДМ-12, ДП-21, ДП-11, ДП-12, ДВ-п21, ДВ-11, ДВ-01, ДГ-11, ДГ-01, ДЕ-21, ДЕ-11, ДЕ-01, ДС-21, ДС-11, ДК-11, ДК-12, ДК-01, ДК-02

У суботу 9 грудня 2023 року відбувся перший у цьому навчальному році загальноуніверситетський день відкритих дверей КПІАбітFest

на якому Факультет електроніки представив майбутнім вступникам свої можливості – спеціальності та освітні програми, лабораторії, гуртки та студентські активності.

Щиро вітаємо Гармаш Оксану Вікторівну з нагородженням Подякою МОН України!

Щиро вітаємо першого заступника декана ФЕЛ, доцента кафедри акустичних та мультимедійних електронних систем Гармаш Оксану Вікторівну з нагородженням Подякою МОН України!
Бажаємо подальших успіхів і здобутків!