15 лютого 2024 р. у залі Вченої ради КПІ ім. Ігоря Сікорського урочисто вручено дипломи магістрів випускникам факультету електроніки

Вітаємо наших випускників з успішним завершенням навчання! Для отримання ступеня магістра ви пройшли нелегкий шлях, на якому стикалися з багатьма складнощами: спочатку це був карантинний період, потім розпочалося повномасштабне вторгнення рф, блекаути, переривання занять через повітряні тривоги. Але ви з усім впоралися, успішно захистили свої дисертації, продемонструвавши знання та свої професійні здібності. Ваші досягнення є втіленням вашої праці, наполегливості і таланту.
Ми пишаємося кожним із вас за ваші здобутки, за вашу впевненість у собі на цьому важливому етапі життя. Ваші зусилля, присвячені навчанню та саморозвитку, принесли свої плоди, і ми раді бути свідками вашого успіху. Ви виявили себе не лише як фахівці, але й як люди, які мають великий потенціал. Нехай цей день буде початком нового розділу у вашому житті, наповненого подальшими досягненнями і перемогами.
Продовжуйте розвиватися, вдосконалювати свої навички та використовувати їх на благо України. Ви є майбутнім нашої країни, і ми впевнені, що ваш великий внесок принесе процвітання та розвиток. Бажаємо вам подальших успіхів і натхнення на вашому професійному шляху!