Unmute project

В рамках соціального проекту «Unmute» медичною компанією «Все для вуха», за підтримки кафедри акустики та акустоелектроніки факультету електроніки КПІ ім. Ігоря Сікорського, була здійснена безкоштовна перевірка слуху. Акція проходила 14 та 15 листопада 2018 р. в приміщенні Радіо КПІ. Співорганізаторами заходу також були Студентська соціальна служба КПІ ім. Ігоря Сікорського та Медіацентр КПІ , який безпосередньо здійснював висвітлення даної події.
Проект «Unmute» створений слабочуючою Наталією Петренко у відповідь на допомогу людям, котрі зібрали для неї кошти на нові слухові апарати. Акт вдячності вилився у масштабний проект.

Під час акції було здійснено перевірку слуху 104-м особам. В 11-ти з них виявлені порушення слуху. Людям надані консультації та рекомендації щодо їх подальших дій.

В межах даної акції від імені партнера акції – компанії «Все для вуха», яка має у своєму арсеналі надсучасне аудіометричне обладнання, випускником кафедри акустики та акустоелектроніки Максимом Мельніченко , в присутності проректора з науково-педагогічної роботи Киричка П.О., завідувача кафедри акустики та акустоелектроніки Дідковськьго В.С., та студентів факультету електроніки, було подаровано рідній кафедрі аудіометричний пристрій. Подарунок прийняв професор кафедри акустики та акустоелектроніки Найда С.А.

Аудіометр відразу знайшов своє місце в лабораторії “Біо- та психоакустики” кафедри акустики та акустоелектроніки факультету електроніки КПІ ім.Ігоря Сікорського (222 аудиторія 12 корпусу).

Повна інформація про акцію за посиланням:
https://www.facebook.com/629219490840662/videos/2083579711953882/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *