Міжнародна науково-технічна конференція IEEE «ELECTRONICS AND NANOTECHNOLOGY»

З 10 по 14 жовтня 2022 р. у дистанційному режимі проходить 41-та Міжнародна науково-технічна конференція IEEE «ELECTRONICS AND NANOTECHNOLOGY» («Електроніка і нанотехнології») (ELNANO-2022).

Конференцію організує Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» (голова оргкомітету – академік НАН України Якименко Ю.І.) разом з Інститутом інженерів з електроніки та електротехніки IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers – всесвітня організація, яка існує вже понад століття і об`єднує приблизно 400 тисяч інженерів і дослідників з більш як 160 країн світу).

Конференція ELNANO є одним із головних щорічних наукових заходів у галузі електроніки та нанотехнологій, який збирає провідних науковців з багатьох країн світу.

Цього року у ній беруть участь дослідники з 23 країн світу. Усього ж цього року її учасниками є приблизно 600 фахівців з електроніки та нанотехнологій. Їхні доповіді буде представлено у збірнику наукових праць конференції у базі даних IEEE XPLORE DIGITAL LIBRARY, що індексується у міжнародній науково-метричній базі даних SCOPUS.

Докладну інформацію про конференцію розміщено на сайті: https://elnano.ieee.org.ua/.

Конференція проходить на платформі https://elnano.ee.kpi.ua.

Щоб отримати доступ до відео-презентацій та їх обговорення, необхідно заповнити форму і ми надішлемо пароль для входу https://forms.gle/xbh8tUgPpCqPoDkr8.

Програма конференції ELNANO-2022